Vacante Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Agentie de turism - rezervari vacantaDestinatii exotice

Destinatii populare

Vacante in Grecia

Vacanta perfecta

Incepe acum

La Altours – tot timpul am fost uimiti de cat de variate sunt motivele de calatorie si cu cata bucurie turistii intampina toate tipurile de vacanta posibile. Pentru ca oamenii sunt cu totii diferiti, si gasesc motive de veselie si placeri diferite in lucrurile ce ii inconjoara, prin urmare, motivul care ii face pe toti sa plece in vacanta este diferit pentru fiecare in parte.

Plecam in vacanta cu avionul pentru ca ne dorim sa ajungem repede intr-un anumit loc, mergem in vacanta cu autoturismul personal pentru ca ne dorim libertate totala de miscare sau alegem sa calatorim cu autocarul intr-un grup pentru ca ne place sa socializam, sa ne facem prieteni noi si sa vedem alaturi de ei locuri noi.

Plecam la drum cu treaba, in calatorie de afaceri unde avem nevoie de cazare, transport, transfer – totul repede si bine.

Plecam in vacanta cu familia pentru odihna si relaxare, pentru a descoperi de fiecare data plaja perfecta, piscina cea mai frumoasa sau apa cea mai impede.

Fugim de stres si agitatia din timpul saptamanii in week-end la munte sau intr-un city break rapid la Roma sau Paris, descoperind locuri noi, sau revazand frumusetea naturii.

Plecam la ski, la pescuit, in croaziere de vis sau sa ne bucuram de caldura si binefacerea apelor termale. Vrem sa vedem tot si ne este din ce in ce mai usor sa facem asta.

Mergem sa degustam fructe de mare in Grecia, sa mancam pizza si inghetata delicioasa din Italia, ne place branza halumi din Cipru, baclavale din Turcia, salata shopska din Bulgaria, un Bratwurst generos in Germania sau branza fondue in Elvetia.

Vizitam targurile tematice de Craciun in capitalele Europei, parcurile tematice precum Disneyland din Paris sau Europa Park din Germania, mergem la Festivalul Berii (Oktoberfest) din Munchen sau la festivalul Untold din Cluj.

Indiferent de motivul pentru care pleci de acasa, toate drumurile tale incep cu un telefon la Altours.

Vacanta frumoasa!!!

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice