Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Baile Felix
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Baile Felix

Idei si sfaturi de vacanta

Baile Felix - cea mai cunoscuta statiune cu ape termale din Romania, este solicitata de catre turistii de toate varstele, din intreaga lume. Recunoscuta pentru specificul balnear, fiind locul perfect pentru recuperare  Baile Felix a facut in ultimii ani un pas urias pentru a deveni o statiune cu profil SPA, unde piscinele generoase cu apa termala se completeaza cu numeroasele dotari ale hotelurilor gen sauna, baie turceasca, etc.

In ultimii ani numeroase investitii au schimbat fata statiunii. Hotelul Lotus Therm 5* si complexul President 4* sunt doar doua puncte de atractie in statiune.

Strandul Apolo - ne transpune prin arhitectura sa intr-un alt timp, unul lipsit de griji, de stres, devenind locul perfect pentru recreere.

Apropierea fata de Oradea, face din Baile Felix si punctul de plecare in explorarea orasului. Mijloacele de transport in comun leaga Oradea de Baile Felix prin numeroase curse, astfel ca turistii pot descoperi cu usurinta un oras magnific, cu o arhitectura extraordinara si cu numeroase obiective turistice.     

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice