Packages title Packages subtitle

City Break title City Break subtitle

Albena - Bulgaria Plaja fabuloasa - perfecta pentru copii

Flight title Flight subtitle

Activities title Activities subtitle

Transfers title Transfers subtitle

O plaja fara sfarsit

Albena – prima statiune descoperita de catre turistii din Romania – este ideala pentru petrecerea unei vacante de vis, perfecta atat pentru odihna, cat si pentru o vacanta activa.

Plaja foarte bine intretinuta (premiata cu Blue Flag) are nu mai putin de 6 km lungime iar pe alocuri pana la 150 m latime. Nisipul este fin, iar clientii din statiune beneficiaza de sezlonguri si umbrelute gratuite. Este brazdata din loc in loc cu diferite spatii special amenajate pentru jocurile ce pot fi practicate pe plaja (voley, fotbal, etc).

Tot pe plaja sunt nu mai putin de 3 biblioteci amenajate in aer liber, bine garnisite cu carti scrise in limba engleza, germana, rusa sau romana.

Rezervatia naturala Baltata, aflata in spatele hotelurilor Gergana, Mura, Slavuna, Nona, Elitsa si Boriana asigura atat aerul curat din statiune cat si un peisaj unic pe litoralul Bulgariei.

Aquaparcul din statiune – Aqua Mania – este perfect pentru petrecea unei vacante minunate atat pentru copii cat si pentru adulti.

Clientii cazati in hotelurile Ralitsa Aqua Club 4*, Ralitsa Superior 3*, Vita Park 3*, Vile Ralitsa Aqua Club 4* si Vile Vita Park 3* au acces gratuit la Aqua Mania.

Oferte de cazare in Albena


De ce trebuie tinut cont cand rezervi cazare in Albena?


Cum rezervi cazare in Albena?