Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Nessebar
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Nessebar

Idei si sfaturi de vacanta

Nessebar este situat la 30 km de Bourgas si la doar 2 km de cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc - Sunny Beach. Farmecul peninsulei stancoase este dat de casele din lemn si piatra construite in secolul 19 si obiectivele turistice ce pot fi gasite aici - templul lui Apollo, un zid din fortificatiile create de traci, acropola, acestea datand din perioada greaca, dar si fortareata din Evul Mediu cand Nessebar era unul din cele mai importante orase bizantine de pe coasta vestica a Marii Negre.

Statiunea isi incanta turistii si cu peisajele sale fermecatoare, restaurantele cu specific pescaresc si specific traditional, aleile pietruite si faleze inalte de unde poti admira marea. Destinatia te atrage prin optiunile de cazare diverse, mancarea iti incanta papilele gustative, marea te destinde prin culorile sale si sclipiri de soare.

Vremea este excelenta, sezonul incepand din mai pana in septembrie, dar in tot timpul anului poti veni pentru a vedea locurile de vizitat. Cei care isi doresc sa viziteze statiunea, pot ajunge la Nessebar cu masina proprie sau cu autocarul, iar pentru un concediu petrecut la Nessebar, vacantele pot fi rezervate cu oferte speciale, early booking sau last minute.

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice