Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Sunny Beach Statiunea distractiei
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Sunny Beach - Bulgaria

Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach Bulgaria – este gata sa primeasca un numar imens de turisti in cele peste 200 de hoteluri ce ofera cazare cu All Inclusive, demipensiune sau mic dejun.

Amplasata intr-un golf superb, cu o plaja de aproape 8 km – Sunny Beach Bulgaria a devenit in ultimii ani o statiune preferata de catre turisti din Mare Britanie, Germania, Franta sau tarile nordice.

Statiunea binecunoscuta pentru concertele si festivalurile organizate pe plaja, pentru cluburile si discotecile animate, pune la dispozitia turistilor si numeroase hoteluri de lux cu servicii All Inclusive, servicii recunoscute generic sub numele - Litoral Bulgaria.

Hoteluri All Inclusive Bulgaria recunoscute pentru calitatea deosebita si extrem de cautate de catre turisti, sunt Melia Sunny Beach 4*, Secret Resorts Sunny Beach 5* sau Dreams Sunny Beach Resort.

Oricine cauta un hotel in Sunny Beach gaseste in 2022 numeroase oferte in Bulgaria care sa indeplineasca toate cerintele dorite din punct de vedere calitativ. 

Va invitam sa descoperiti hotelurile de pe plaja din Sunny Beach si sa va bucurati de razele soareluri alaturi de cei dragi  

De ce trebuie tinut cont cand rezervi cazare in Sunny Beach?


Cum rezervi cazare in Sunny Beach?


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice