Altours

Adresa: Targoviste - Dambovita Bd. l.C Bratianu, Bl. D2, Parter,
Nr. Reg. Com.: Jl51612002
CUI: RO14379932

Licenta de turism: 205 din 27.11.2018
Polita de asigurare: 56095 valabila pana la 20.11.2023
Tel.: 0245 217213
Tel. mobil: 0723 522669
Fax: 0245 217422
Tel. Urgente Clienti: 0723 522669
E-mail: office@altours.ro

Cine suntem

Echipa Altours este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Targoviste dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Licenta Agentie ALTOURS
Certificat Inregistrare
Polita Insolvabilitate
Brevet Turism

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice