Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Kassandra - Halkidiki Kassandra - Halkidiki
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Kassandra - Halkidiki

Un loc care poate oferi vizitatorilor sai tot ce au nevoie pentru vacanta perfecta

Peninsula Kassandra este cea mai aglomerata dintre cele trei peninsule din Halkidiki, multi turisti alegand sa isi petreaca vacantele aici datorita faptului ca marea este cristalina si plajele sunt nisipoase, acestea fiind elementele cheie pentru o vacanta reusita.

Dintre statiunile cele mai cunoscute din peninsula Kassandra amintim: Kallithea, Kriopigi, Hanioti, Nea Potidea, Sani, Polichrono, Siviri.

Daca te intrebi ce sa faci in zona, sunt si obiective turistice, precum: celebrul turn medieval Stavronikita din Sani, Castelul Potidea, Canalul Potidea, Biserica Sf Gheorghe din Nea Potidea, muzeul de folclor din Afitos, biserica Sf Pantelimon din Kallithea, iar ghidul sau reprezentantul nostru local va poate propune urmatoarele excursii optionale: Turul Bratului Kassandra, Sani si pestera Petrolana, Meteora, orasul dintre stanci, Day sailing, Jeep safari. Desigur, nu putem uita de mancarea cu specific traditional gresesc pe care o puteti servi la una din tavernele locale: gyros, souvlaki, sosul Tzatziki, dolmathakia, spanakopita si iaurtul grecesc cu miere.

Fie ca alegi transport auto propriu sau autocar,  profita de ofertele early booking sau last minute si alege un sejur in unul din hotelurile sau resorturile din peninsula Kassandra, pentru un concediu memorabil!

De ce trebuie tinut cont cand rezervi cazare in Kassandra - Halkidiki?


Cum rezervi cazare in Kassandra - Halkidiki?


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice