Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Parga - Grecia Parga - Bijuteria Epirusului
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Parga - Grecia

Parga - Bijuteria Epirusului

Parga - supranumita bijuteria regiunii Epirus, este un oras ascuns printre stanci si gradini cu maslini care se aseamana cu statiunile de pe Coasta Amlfi din Italia.

Cea mai comoda varianta de transport pentru a ajunge in zona este automobilul personal, insa se poate ajunge si cu avionul pe aeroportul cel mai apropiat - Preveza, sau cu autocarul.

Marea cristalina , plajele frumoase dar si farmecul orasului fac aceasta destinatie unica si atragatoare.

Dintre plajele din Parga amintim: Kryoneri - situata la o distanta de 50 m de centrul orasului, cu nisip fin, cu multe restaurante si taverne in jur, cu centru pentru inchirierea hidrobicicletelor cu care se poate ajunge la micuta insula Fecioara Maria, unde se afla cateva bisericute foarte frumoase; Pyso Kryoneri-la o distanta de 350 m de centrul orasului Parga avand o lungime de aproximativ 180 m, acoperita cu nisip si pietris; Plaja Valtos- la ~ 1 km si jumatate de oras fiind acoperita in mare parte de nisip fiind ideala pentru practicarea sporturilor nautice precum jet skiing, wind surfing, water skiing, scufundari si paragliding, avand in jur numeroase terase, taverne; plaja Lichnos- la 4 km de oras, cu nisip; plaja Agios Giannakis- la 6 km de oras, este acoperita cu pietris fiind faimoasa pentru claritatea apei.

Daca te intrebi ce sa faci in timpul sejurului, poti alege una din excursiile  optionale propuse de ghidul local, poti vizita obiectivele turistice precum Castelul venetian si insula Fecioara Maria, raul Acheron si neaparat trebuie sa incerci preparatele traditionale cu specific grecesc sau mediteraneean la una din terasele sau tavernele locale.

Unitatile de cazare - vile, hoteluri si resorturi- sunt deschise din lunile mai pana in septembrie, fiind potrivite pentru a multumi orice client care cauta un concediu pentru relaxare. Pentru cele mai avantajoase preturi va trebui sa alegeti una din ofertele early booking sau last minute si veti avea cu siguranta o  vacanta reusita.

De ce trebuie tinut cont cand rezervi cazare in Parga?


Cum rezervi cazare in Parga?


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice