Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Thassos - Grecia Insula de smarald
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Thassos - Grecia

Insula de Smarald

Insula Thassos sau  "Insula de Smarald" este a 12-a insula ca marime din Grecia. Daca optezi pentru o vacanta aici, vei gasi atat plaje spectaculoase (cele mai cunoscute fiind plaja Golden Beach - cu nisip fin auriu si plaja Marble Beach - cu pietricele din marmura alba), cat si  mare cu apa cristalina, paduri luxuriante, sate traditionale pitoresti si orasele mici si linistite situate pe malul marii.

Insula este usor accesibila atat cu transport auto propriu cat si cu autocarul, in ambele variante fiind necesar transferul cu ferryboat-ul din Keramoti (distanta cea mai scurta) sau Kavala. Principalele statiuni din insula Thassos sunt Golden Beach, Skala Potamia, Limenaria, Potos si Limenas (Thassos Town). Poti gasi in Thassos cazare in hoteluri de 5* dar si vile cochete aflate chiar langa plaja Golden Beach.

Daca te intrebi ca sa faci in timpul sejurului sau daca ai ce sa vizitezi, sunt cateva obiective turistice si activitati care nu trebuie ratate: snorkelling; vizitarea satelor de munte Kazaviti- cu Manastirea Sf. Pantelimon;  Panagia cu  Podul Indragostitilor, Pestera Dragonului (Drakotrypa Cave), Biserica Fecioarei MariaMuzeul de folclorFabrica de ulei de masline Sotirelis;  Maries cu Manastirea Adormirea Maicii Domnului,  Manastirea Arh. Mihail, cocotata pe un varf de stanca, intre localitatile Astris si Aliki; vizitarea Amfiteatrului Antic si a Agorei din Limenas, Jeep Safari in munti - pe Ypsarion; mancarea la tavernele locale cu specific grecesc, mediteraneean, pescaresc.

Posibilitatile de cazare in Thassos sunt de la cele mai ieftine variante - vilele sef catering, pana la hoteluri si resorturi cu ultra all inclusive. Cu siguranta daca vei prinde si ofertele early booking sau last minute, vei avea un concediu minunat la preturi atractive.

De ce trebuie tinut cont cand rezervi cazare in Thassos?


Cum rezervi cazare in Thassos?


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice