Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Mamaia - Romania Punctul zero al distractiei pe litoralul romanesc
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Mamaia - Romania

Distractie pe plaja

Mamaia – perla litoralului romanesc – este ca de obicei in topul preferintelor turistilor din Romania, indiferent daca sunt amatori de distractie, sau vor doar un sejur relaxant pe malul marii.

Beneficiind de o pozitie ideala intre lacul Siutghiol si Marea Neagra – statiunea Mamaia beneficiaza de o plaja fabulosa, de 10 km lungime si o latime de pana la 200 metri.

Plaja este cu nisip fin si intrare lina in apa, fiind din aceasta cauza perferata si de catre numeroase familii cu copii. Cele aproximativ 70 de hoteluri sunt potrivite pentru toate categoriile de clienti, acestia avand posibilitatea de a alege hotelul in functie de pozitia acestuia in statiune, de facilitatile oferite si bineinteles in functie de bugetul alocat vacantei.

Clientii cazati in Mamaia au si numeroase posibilitati de distractie. Aqua Magic este un punct de atractie permament, precum si Telegondola sau Delfinariul din Constanta. Numeroasele cluburi din Mamaia – completeaza gama de entertainment oferita turistilor cazati in aceasta statiune.

Oferte de cazare in Mamaia


De ce trebuie tinut cont cand rezervi cazare in Mamaia?


Cum rezervi cazare in Mamaia?


Pot sa platesc cu tichete de vacanta cazare in Mamaia?


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice