Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Amsterdam City break in orasul libertatii totale
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Idei si sfaturi de calatorie la Amsterdam

Amsterdam - printre cele mai populare destinatii in Europa cu peste 4 milioade de turisti (excluzand cei 16 milioane care vin doar pentru o zi). In ultimii ani numarul de turisti Europeni a crescut rapid datorita multelor distractii din zonele create special pentru vizitatori.

Obiective turistice in Amsterdam

Orasul este plin de muzee, locuri de divertisment, teatre si cartiere pline cu case istorice.

Daca motivul pentru care mergi in Amsterdam este pentru a observa si admira cultura si zonele unice pe care le are, atunci urmatoarele locatii sunt perfecte pentru gusturile voastre: Moara de vânt (Molen De Gooyer at Funenkade) este o zona din aproprierea centrului orasului pe care nu doresti sa o ratezi, Semnul "I amsterdam" (o zona plina de turisti care isi fac selfi-uri langa si pe semn), Vondelpark (cel mai mare parc din oras), Museumhaven (un muzeu in aer liber).

Daca aveti gusturi diferite pentru obiectivele turistice, atunci este un loc in Amsterdam care v-ar putea multumii; Red Light District. Acest cartier este cunoscut pentru vitrinele atragatoare care gazduiesc fete de toate nationalitatile. Totusi, un motiv pentru care vizitati un oras intr-o alta tara este pentru a va mari cunostiintele, asadar, va recomandam sa vizitati Muzeul Marijuanei si Muzeul Prostituției.

Rezervari si transport

Cu o simpla rezervare online alegeti varianta de cazare preferata (hotel sau apartament) iar mijloacele de transport pot fi diferite. Pentru city break transportul cu avionul este preferat, insa daca vreti sa vedeti magia orasului, va sugeram un grup turistic daca aveti posibilitatea unei excursii cu autocarul.

Oferte de cazare si city break in Amsterdam


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice