Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Barcelona City break in orasul lui Gaudi
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Idei si sfaturi de calatorie la Barcelona

Barcelona - este un oras modern cu ramasite istorice care combina o gama mare de oportunitati unice pentru turisti. Intr-un city break la Barcelona este in fiecare zi ceva de facut. 

Obiective turistice in Barcelona

Cand ajungeti in Barcelona trebuie sa vizitati Las Ramblas, o zona plina cu oameni de dimineata pana seara si cu bulevardele care duc din centrul orasului pana la frontul de apa. Este un loc cu artisti, restaurante, cafenele si vanzatori de toate felurile.

Odata ce ajungeti in portul vechi, o sa intalniti o statuie a lui Cristofor Columb, iar langa aceeasta o sa puteti vizita Muzeul Maritim. O zona in care s-au construit vasele care navigau Marea Mediterana si in care se afla cel mai mare Acvariu din oras.

Dupa o serie de plimbari pe bulevardele orasului, puteti sa luati o pauza printr-o vizita la muzeele locale: Muzeul fundatiei Joan Miró (unde se gasesc majoritatea lucrarilor artistului), Muzeul Național de Artă al Cataloniei (care contine picturi bisericesti), Muzeul de Artă Contemporană (care merita vizitata nu doar penru arta, dar si pentru arhitectura sa).

Iar dupa ce ati vazut cele mai frumoase zone din oras, puteti sa va relaxati in districtele moderne ale orasului. Acolo puteti sa gasiti magazine internationale de bijuterii, imbracaminte si alte. Pentru o vedere memorabila a orasului, va recomandam sa vizitati zonele de deal.

Rezervari si transport

Cu o simpla rezervare online alegeti varianta de cazare preferata (hotel sau apartament) iar mijloacele de transport pot fi diferite. Pentru city break transportul cu avionul este preferat, insa daca vreti sa vedeti magia orasului, va sugeram un grup turistic daca aveti posibilitatea unei excursii cu autocarul.

Oferte de cazare si city break in Barcelona