Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Londra City break cu farmec britanic
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Idei si sfaturi de calatorie la Londra!

Capitala Marii Britanii – Londra – este un oras cosmopolit, vibrant, fascinant si plin de viata. Centru economic si cultural al fostului imperiu britanic – Londra a acumulat de-a lungul timpului o bogatie incomensurabila ce este in acest moment valorificata din punct de vedere turistic.

Istoria bogata a Marii Britanii – a lasat mostenire turistilor numeroase obiective de vizitat, intre care enumeram London Eye, Observatorul Greenwich, Tower Bridge, Big Ben, Cladirea Parlamentului, Palatul Buckingham, Hyde Park, Trafalgar Square, Westinster Abbey, Piccadilly Circus, Covent Garden sau binecunoscutul muzeu al figurilor de ceara Madame Tussauds.

Un sejur City Break in Londra este o provocare pentru orice turist, ce se poate simti coplesit de multitudinea locurilor de vizitat, de multitudinea locurilor de cazare din Londra sau de complexitatea metroului londonez.

Organizarea unui astfel de sejur poate insa debuta foarte usor cu rezervarea unui zbor cu avionul. Exista numeroase companii low cost ce ofera curse directe, iar rezervarea cazarii poate fi efectuata online chiar pe acest web site in doar cateva minute. Transportul in Londra este extrem de bine organizat, si indiferent ce alegi (metrou sau autocar) te poti deplasa in deplina siguranta pentru a vizita locurile preferate. Un mijloc usor de a descoperi metropola londoneza este autocarul “Hop On Hop Off” ce acopera numerose trasee, oferind informatii detaliate pe parcurs.

Oferte de cazare si city break in Londra


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice