Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Madrid City break in orasul de o mie de ani
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Idei si sfaturi de calatorie la Madrid

Madrid - este centrul cultural modern pentru intreaga Spanie cu o mostenire artistica ampla. Orasul este o destinatie turistica perfecta, avand anual 10 milioane de turisti, cei mai multi venind de peste ocean din SUA.

Obiective turistice in Madrid

In Madrid aveti nenumarate obiective turistice de vizitat; strazi, localuri sau zone interesante de admirat. Zonele principale pe care trebuie sa le vizitati cand ajungeti acolo sunt: Puerta del Sol (Piata publica din Madrid), Plaza Mayor, Gran Vía (cea mai importanta strada din oras), Cartierul Retiro (cu fantani, alei de lemn si ambarcatiuni, iar prin zona puteti vizita Muzeul Prado) sau monumentul neoclasic Poarta Alcala.

O vizita in orasul de o mie de ani nu poate fi completa pana nu vizitati obiective turistice precum: El Caso del Buen Retiro (o galerie care contine lucrari ale celebrului Pablo Picasso), iar putin mai departe puteti sa vizitati Muzeul Prado. Dupa ce ati admirat arta straveche a Spaniei, puteti sa vizitati Centrul de Arte Regina Sofia care este dedicat artei contemporane.

Rezervari si transport

Cu o simpla rezervare online alegeti varianta de cazare preferata in Madrid (hotel sau apartament) iar mijloacele de transport pot fi diferite. Pentru city break transportul cu avionul este preferat, insa daca vreti sa vedeti magia orasului, va sugeram un grup turistic daca aveti posibilitatea unei excursii cu autocarul.

Oferte de cazare si city break in Madrid

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice