Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Milano City break in orasul modei
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Idei si sfaturi de calatorie la Milano

Milano - este orasul cu cele mai dezvoltate regiuni urbane din Italia. Aici se pot regasi cele mai faimoase case de moda si magazine de imbracaminte din lume, motiv pentru care orasul mai este denumi si "Capitala modei". De asemenea este si locul de nastere al celebrului pictor, sculptor si inventator Leonardo da Vinci, astfel incat puteti gasi o parte din lucrarile sale in oras.

Obiective turistice in Milano

Daca motivul principal pentru care mergeti la Milano este pentru a aprecia moda, atunci ati ales cel mai bun oras din Europa. Aici puteti sa vizitati cele mai bune magazine de lux, precum cele de pe Montenapoleone sau Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo, fiind unul din cele mai vechi mall-uri din intreaga lume.

Dupa ce terminati de facut cumparaturi, puteti sa vizitati obiective turistice precum: Domul din Milano (a treia cea mai mare biserica din intreaga lume), Biserica „Santa Maria delle Grazie” (unde se afla celebra pictura a lui Leonardo da Vinci, "Cina cea de taina"), Castelul Sforzesco, Biblioteca Ambroziană (se gasesc notitele si desenele lui Leonardo da Vinci) sau multe alte locatii turistice celebre din oras.

Rezervari si transport

Cu o simpla rezervare online alegeti varianta de cazare preferata (hotel sau apartament) iar mijloacele de transport pot fi diferite. Pentru city break transportul cu avionul este preferat, insa daca vreti sa vedeti magia orasului, va sugeram un grup turistic daca aveti posibilitatea unei excursii cu autocarul.

Oferte de cazare si city break in Milano

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice