Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Paris City break in orasul dragostei
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Idei si sfaturi de calatorie la Paris!

Parisul – destinatia ideala pentru un city break in fiecare an - ofera atat de multe variante de petrecere a timpului liber incat este practic imposibil sa te plictisesti.

Orasul tinerilor romantici, al iubitorilor de arta si cultura, al copiilor ce iubesc personajele Disney sau al impatimitilor de fotografie – Parisul devine un veritabil magnet pentru petrecerea unui sejur.

Nu intotdeauna ieftin, un sejur la Paris deschide oportunitati numeroase, si imediat ce ai coborat din avion esti cuprins de febra cunoasterii, de o curiozitate de nestavilit ce te face sa pornesti imediat spre locul tau de cazare.

Poti vizita numeroase obiective turistice principalele fiind Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Muzeul Luvru, Muzeul d’Orsay, Muzeul Versailles, Champs Elysee, Bazilica Sacre Coeur, Gradinile Luxembourg precum si Centrul Pompidou.

Un sejur special poate fi dedicat doar pentru vizitarea parcului Disney – unde aveti posibilitatea de a petrece cateva zile intr-o lume magica alaturi de copii si personajele lor preferate.

Pentru a descoperi frumusetea orasului Paris, poti opta si pentru un tur cu autocarul, tur ce acopera numeroase trasee turistice. Alegeti una din numeroasele oferte prezentate online pentru a efectua o rezervare in cateva minute.

Oferte de cazare si city break in Paris


Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice