Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Roma City break in orasul etern
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Idei si sfaturi de calatorie la Roma

Roma -  un oras cu o istorie si cultura unica. Este una dintre cele mai importante locatii turistice din Europa datorita traditilor si artei care au dainuit secole intregi.

Obiective turistice in Roma

Roma este cel mai vizitat oras din Italia si al 3-lea cel mai vizitat loc turistic din Uniunea Europeana. Centrul istoric al orasului este clasat ca patrimoniu mondial. Oriunde ati merge se poate gasi un ceva de vizitat, fie ca vorbim de muzee, locuri arheologice sau colectii de arta, Roma este un oras unic in lume care trebuie sa fie pe lista dumneavoastra de destinatii.

Printre cele mai vizitate muzee in Roma sunt Muzeele Capitoline si Muzeele Vaticane, iar pentru arta puteti vizita Galeria Borghesesau sau Galeria Nationala de Arta Moderna. Dupa ce le vizitati ar trebuie sa dati o fuga si pana la unul dintre cele mai vizitate monumente turistice din Italia, Colosseumul.

Rezervari si transport

Cu o simpla rezervare online alegeti varianta de cazare preferata (hotel sau apartament) iar mijloacele de transport pot fi diferite. Pentru city break transportul cu avionul este preferat, insa daca vreti sa vedeti magia orasului, va sugeram un grup turistic daca aveti posibilitatea unei excursii cu autocarul.

Oferte de cazare si city break in Roma

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice