Cautarile se vor efectua pentru minim 2 adulti cu 4 copii sau 3 adulti. Vatra Boiereasca se afla in Cacica, la 17 km de Gura Humorului.
Vatra Boiereasca este un complex compus din Conacul Boieresc si trei casute traditionale.
Cele trei case traditionale au fost aduse de la Straja si Brodina, ca sa iti incante privirea si sa te poti bucura de ele, dupa cum au facut-o mai demult, si stramosii nostri.
In interiorul lor vei regasi atmosfera calda a vietii simple, autentic bucovinene, dar cu o nota moderna pentru o relaxare maxima, cum ar fi electricitate, incalzire, apa si bai interioare.
Fiecare Casa Traditionala are trei camere cu cate doua paturi twin, dispuse pe 2 etaje (una la parter si doua la mansarda), 2 bai – cate una pe fiecare etaj, precum si o camera in care se poate servi masa. In camera de la parter cei mici se vor putea bucura de un somn odihnitor chiar pe soba.
Casa Traditionala nu are TV si nici WIFI.

Include primirea traditional bucovineana a oaspetilor - masa imbelsugata cu produse servite direct din afumatoare, bauturi traditionale, cina (feluri principale, selectie de bauturi) in 22.04, mic dejun (bufet traditional cu preparate de casa), demonstratie de incondeiat oua si expozitie cu vanzare, pranz, aperitiv: degustare de mezeluri crud-uscate si branzeturi maturate, masa pascala in 23.04, brunch servit in foisorul din padure: ciorba de miel, zama de gaina, miel la ceaun, balmos, cartofi la ceaun, oua rosii, selectie de bauturi, plimbare cu caruta, vanatoare de oua – concurs pentru copii, de cautat dulciuri prin gradina Vetrei, cina: masa campeneasca in aer liber - purcel la protap, sarmale cu mamaliguta, placinte ,,Poale-n brau” servite cu o cana zdravana de lapte acru, bauturi de-ale casei, acompaniata de dansuri traditionale si un frumos foc de tabara in 24.04, mic dejun in 25.04. Mesele includ bauturi racoritoare si alcoolice, in regim all-inclusive. Copil 0-6 ani fara pat suplimentar si loc la masa.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Paste - Vatra Boiereasca - Casa Traditionala, Cacica, Romania

Inscriere Newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Clienti - Persoane Fizice